21 Ocak 2009 Çarşamba

Sadaka ve Fitre diyerek Ülkemiz Nasıl Soyuluyor?

AKP'nin Çelik-Çomak Oyunları

Ramazan çadırlarında yemek dağıtılması evlere gıda, kömür yardımı yapılması bakalım nasıl yapılıyor bu kaynak nasıl yaratılıyor.

AKP iktidarı 2.1.2004 ve 31.12.2004 tarihinde vergi usul kanununda bir değişiklik yaparak.

Vergi usul kanunu 40/10 maddesini ekledi bu
VERGİDE BAGIŞ SİSTEMİ.

Konuyu söyle açalım bir gelir vergisi ve kurumlar vergisi mükellefi isterse vergisini devlete vermez bu vergiyi bünyesinde gıda bankacılığı bulunan derneklere isterse %100 ünü verebilir.
Peki, bu dernekler hangileri?
Biliyorsunuz Emniyet bünyesinde bir dernekler masası vardır derneklere izini bunlar verir, yani dernekler içişleri bakanlığı tarafından onaylanılarak kurulur, emniyet müdürlügüde bunu denetler.
Önce tarikatlara bağlı olan derneklere bünyelerinde gıda bankacılığı kurma izni verildi. Tabi bu dernekleri içişleri bakanlığı izin vererek oldu. Bunlar kim. DENİZ FENERİ DERNEGİ,
KİMSE YOKMU YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEGİ,
KEPEZ DENİZYILDIZI SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEGİ
(bu dernek emine Erdoğan tarafından 17.Nisan 2005 de açıldı)

Simdi bu dernekler vergi mükellefine gidiyor esnaf arkadaşımıza 100 milyar vergi çıkmış ona diyor ki arkadaş bu vergiyi devlete verme, ben senin vergini hallederim.
Ben sana 100 milyarlık dernek adına bağış yapılmış gibi kömür, erzak temizlik maddesi faturası vereyim

Sen bunu götür maliyeye ver, vergini ödemiş olursun.
Devletle sorunun biter.

Sonra bana 100 milyarın 50 milyarını ver diğer 50 sende kalsın diğer 50 ile de ben kömür, temizlik mad gıda maddesi alacağım onu da valiliklere kaymakamlıklara vereceğim

Bunlar fakir ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Böylelikle sende kalan 50 milyar senin karın ayrıca bana verdiğin 50 milyarda fakirlere dağıtılacak buda senin zekâtın.
HADİ SAYEMDE CENNETEDE GİDECEKSİN.
Diyor ve mükellefi kandırıyor

Daha sonra mükelleften aldığı 50 milyarın bir kısmıyla dağıtılacak malzemeleri alıyor valiliklere teslim ediyor bu işin hesabı kitabı belirsiz.
Malzemeler fakirleştirilmiş halka dağıtılıyor, halkta bunlara oy verip iktidara getiriyor. Şimdi bu vurguna vergilerimizin çalınmasına dur deme zamanıdır. KİLER
ÜLKER
VE YANDAŞLAR BU İŞLERDEN ZENGİN OLMAKTADIR.
Bu yasa derhal iptal ettirilmelidir. Bu şakide toplanan para ne kadar, beraber hesaplayalım
TÜRKİYENİN VERGİ GELİRLERİ 650 MİLYAR DOLAR.

Tarikatlar-cemaatler AKP yandaşları bu iş için uğraşıyor bu işte %15 başarı sağlasalar 95 milyar dolar yapar bu çok iyimser bir tahmin

Aynı vergi mükellefi bir okul veya hastane yaptırsa bunun fiyatı ne olursa olsun sadece 5 milyarını vergisinden düşebiliyor.
Mehmetçik vakfına, eğitim kurumlarına, çocuk esirgeme kurumu, kızılaya yardım yapsa verginin sadece 5 milyarını kurtarıyor.

İşte sevgili dostlar bunlar devleti soymakta, bizim fitremizi zekâtımızı çalmaktalar

Hiç yorum yok: