16 Mart 2009 Pazartesi

Unakıtan'dan yeni bir rezillik daha

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Ögretim görevlileri ve Mezunları Avrupa'daki Üniversitelerle herhangi bir denklik sınavına tabii tutulmadan,
direkt Muayenehane açabilme yetkisi verilmiş ilk ve tek Türk üniversitesidir.

UNAKITAN'ın kişsel tercihi olup Amerika'ya gitmesi bizi hiç ilgilendirmez..
Basar parasını gider...
Ama DEVLETİN PARASIYLA HACETTEP'den SEVK'li gitmiş olması HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ'ni yok saymaktır.

Umarım Dünya'nın en saygın Hocalarını bünyesinde barındıran Hacettepe üniversitesi bir an önce bir acıklama yapar.

Bu Hacettepe'nin de içine çekildigi büyük bir rezalettir..



BYPASS ameliyatı olmak için ABD'ye giden Maliye Bakanı Unakıtan'ın masraflarını devlet karşılasın diye, Hacettepe hastanesi "bu ameliyat Türkiye'de yapılamaz, yurtdışında tedavisi gerekir" diye rapor düzenlemiş , devletin hakem hastanelerinden biri olan Ankara numune hastaneside bu raporu onaylamış.

Y O R U M :

Maliye bakanı kemal unakıtan'a gerekli olan by-pass ameliyatı Türkiye'de yapılamaz diye rapor veren Hacettepe üniversitesi hastanesi ve bu raporu onaylayan hakem hastane olan Ankara numune hastanelerine bundan böyle kimsenin güveni kalmaz. çünkü raporu yazan ve onaylayanlardan başka bu hastanelerde yüzlerce hekim çalışıyor, ama bu konuda kimseden ses çıkmıyor. ses, Sivas'tan bir hekimden geliyor..
Bravo Sivas, Sivas kongresi ile Cumhuriyetimizin temel taşlarından biridir ve bu özelliğini , bu olayda da görüldüğü gibi, devam ettirmektedir. Ne mutlu Sivas halkına, böyle yüce bir özellikleri var.

K. Unakıtan'a gelince, haklı çıktı.. böyle rapor veren hastanelere güvenilmez. Unakıtan, bir vatandaşın asla yaptıramıyacağı bir işlemi, hemen, bir iki gün içinde yaptırıp amerika'ya gitti. tüm masraflar, refakatçiler- anlaşılan bu olayda refakatçi değil refakatçiler- ameliyat, otel, uçak, taksi, yemek içmek devletten.

Dr.Özgen Dirim
Ankara

Hiç yorum yok: